måndag 24 januari 2011

Så här är det att fira nyår 22 januari

Lördagsmorgonen började med att vi for till Ebbenjarka, utanför Luleå. Totalt var vi 26 pers i en stor norrbottensgård! Vi började dagen där med att vi fick veta vad våra föräldrar trodde att de skulle göra idag ( de skrev ner det för 10 år sedan ) samt vad de trodde deras barn skulle göra. Mamma trodde att jag skulle bli veterinär och pappa trodde att jag skulle bli hästspecialist! Så rätt man kan ha! Senare under dagen så käkade vi lunch, grillade och myste på. Under kvällen var det dags att få veta vad vi barn hade trott att vi skulle göra tio år senare, alltså i år. Jag som 11åring trodde att då jag var 20 skulle jag ha två barn och vara färdig veterinär. Stora ambitioner! Bror ville bli trollkarl och bada på sin fritid! Och så vi har skrattat! Gamla minnen, allt från att en hund intensivt slickar mig i ansiktet tidigt en morgon och jag säger "Natta, sluta". Nathalie som precis vaknat upp bredvid mig fick sig ett gott skratt. Pappa & Leif berättade också att de jagat en kines i USA nerför gatorna för att han frågade vilket språk de pratade på. Efter två kvarter kom de på att det inte var klokt och lät kinesen springa sin väg. Många goda skratt fick vi igår, och idag har jag lite kramp i mage & ansikte. Vi badade badtunna, jag & Nathalie beslutade oss för att göra snöänglar. Inte bara en gång utan två ( för mamma fick inte kameran att fungera ) Tyvärr är bilderna i datorn i Luleå, men får lägga upp dem en annan gång. Vi käkade middag och på natten så hade vi ungdomar likörkväll & hade riktigt trevligt.

Söndagmorgonen var det upp tidigt för att spela in en ny "Vad händer om 10 år?" Denna gång så filmade vi oss själva. Så blir intressant att se den år 2021 och vad som hänt. Roligt också att jag viskade och satt extremt nära kameran. Får sig ett gott skratt senare då man ska se det där!

Idag bär det av till Stockholm, för att sova över där och imorgon kl 13.00 lyfter flyget mot Bangkok! Hoppas Sofia tar hand om mina små! Du är bäst också för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar