tisdag 8 februari 2011

Från ö till ö till ö

Under de sista dagarna vi hade på Koh Samet så hann vi med snorkling och en vattenskoter tur. Vi var under den sista dagen i Ao Prao under dagen och senare på kvällen mötte vi upp med Natalie & Aleks för att säga hejdå. Mitt försök till att rädda den stackars hunden på hotellet lyckades inte, då hon försvann. Så tror att hon dog tillslut. Men ser alltid till att mata hundarna och ge dom vatten, de man möter. 


Igår på morgonen så tog vi speedboat till Ban Phe, därifrån med taxi till Trat och från Trat åkte vi med färja till Ko Chang. Med tuktuk tog vi oss sedan till Klong Prao där vi skulle övernatta och under kvällen var vi i Kai Bae. Imorse beslöt vi oss för att dra vidare till en annan ö, som ligger en timme bort med speedboat, från Ko Chang & Bang Bao. Så under morgonen tog vi tuktuk till Bang Bao och sedan speedboat till Koh Maak. En jättemysig ö. Vi hade tur och fick plats nu första natten på ett fint hotell med bungalow precis vid stranden. Så tror vi blir kvar här ett par dagar, det har vi inte bestämt ännu. Äntligen ett ordentligt internet! Och gratis! Så fick ett '3days' pass nu på det. 


För tillfället så sitter vi nu vid strandkanten i hotellets lounge med en choklad smoothie och klockan har slagit halv sex på eftermiddagen. Så nu blir det en dusch och så ut & äta. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar